Winkelcentra

Een winkelcentrum moet ook alles in het werk stellen om zijn ecologische voetafdruk en de energiekosten zo veel mogelijk te verminderen om zijn reputatie te verbeteren.

De winkelcentra verwelkomen dagelijks grote stromen bezoekers en klanten aan wie we een maximum aan comfort, de beste ontvangstkwaliteit, een perfecte netheid en een uitgebreide dienstverlening moeten aanbieden.

Door middel van een brede waaier aan technische vaardigheden, met inbegrip van een specifieke knowhow zoals de optimalisatie van de lasten voor de winkelruimtes, dragen we bij om de sites aantrekkelijker te maken en om de ontvangst van de bezoekers te verbeteren.

Een winkelcentrum moet ook alles in het werk stellen om zijn ecologische voetafdruk en de energiekosten zo veel mogelijk te verminderen om zijn reputatie te verbeteren.

De leden van Febetec zorgen voor het onderhoud van gezondheidsinstellingen zoals ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen en andere zorginstellingen.

Gezondheidszorg

De huidige data centers vereisen expertise in een brede waaier van domeinen zoals het beheer van de installaties, de voeding en de koeling van de gegevensbeschermingssystemen.

Data centers

Het beheer van een gebouw vereist de coördinatie van verschillende soorten diensten zoals energiediensten, het beheer en het technisch onderhoud, alsmede de optimalisatie van de installaties.

Tertiaire sector

Onze leden ondersteunen de klanten binnen de industriële sector met een waaier aan multi-technische diensten en efficiënte, rendabele en duurzame totaaloplossingen.

Industriële sector

De samenwerking met de openbare besturen en de lokale autoriteiten in het kader van de publiek-private partnerschappen (PPP) biedt de mogelijkheid om verschillende soorten infrastructuren te ontwikkelen en te beheren om de levenskwaliteit en het comfort van de burgers te verbeteren.

Overheidsinstellingen

De instellingen en lokale overheden worden geconfronteerd met talrijke stedelijke en ecologische uitdagingen. De gemeenten streven ernaar om de levenskwaliteit van hun burgers te verbeteren en om de levenscyclus van de energie-installaties in gemeentelijke gebouwen te verlengen.

Lokale overheden

Onze leden bieden het technisch onderhoud en het beheer van infrastructurele diensten voor recreatieve gebouwen zoals sportcentra, stadions, zwembaden en musea.

Sport & vrije tijd

Onze leden bieden de nodige technische expertise om het onderhoud en het technisch beheer van de luchthavenfaciliteiten op lange termijn te kunnen garanderen en voorzien hiervoor een ruime waaier aan oplossingen om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar dienstverlening te kunnen waarborgen.

Luchthavens

Dankzij een diep inzicht in de specifieke uitdagingen van de financiële sector, zijn wij in staat om de hoogste kwaliteit te bieden om de veiligheid, de continuïteit van de dienstverlening en de sereniteit van onze klanten te kunnen waarborgen, terwijl we hen eveneens helpen om hun kosten zo veel mogelijk te verlagen.

Banken

Onze leden zijn betrokken bij het ontwerp, de installatie en het geoptimaliseerde beheer van de productie- en de distributie-installatie voor de energie (hernieuwbare energie of met een lage CO2-uitstoot).

Wooncentra

Missie
De Federatie Febetec heeft als missie de beroepssector te vertegenwoordigen, te promoten en te verdedigingen. Ons doel is om alle opdrachten die nodig zijn voor onze leden maar ook voor de sector, te bestuderen, aan te moedigen en uit te voeren.
Contact
Lousialaan 500
1050 Brussel