Industriële sector

Onze leden bieden een scala van milieuvriendelijke oplossingen, een netwerk van experten en de beste praktijken voor elke industriële voorziening.

Geconfronteerd met diverse belangrijke uitdagingen zoals de hoge concurrentie binnen de sector, een vermindering van de ecologische voetafdruk en een voortdurende aanpassing aan de markten, moeten de industriëlen hun operationeel beleid richten op een duurzame ontwikkeling. Onze leden ondersteunen de klanten binnen de industriële sector met een waaier aan multi-technische diensten en efficiënte, rendabele en duurzame totaaloplossingen.

Hun multi-technische expertise, gecombineerd met een resultaatgerichte visie, zorgt voor een continue beschikbaarheid van de installaties. De teams van onze leden beschikken over de nodige ervaring in beveiligde sites en weten perfect hoe ze de specifieke processen van de sites waarop ze actief zijn, moeten integreren. Zij voelen zich perfect thuis op sites voor farmaceutisch of chemisch onderzoek, industrieel onderzoek, nucleaire sites, logistiek, enz.

Onze leden bieden een scala van milieuvriendelijke oplossingen, een netwerk van experten en de beste praktijken voor elke industriële voorziening.

De leden van Febetec zorgen voor het onderhoud van gezondheidsinstellingen zoals ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen en andere zorginstellingen.

Gezondheidszorg

De huidige data centers vereisen expertise in een brede waaier van domeinen zoals het beheer van de installaties, de voeding en de koeling van de gegevensbeschermingssystemen.

Data centers

Het beheer van een gebouw vereist de coördinatie van verschillende soorten diensten zoals energiediensten, het beheer en het technisch onderhoud, alsmede de optimalisatie van de installaties.

Tertiaire sector

De samenwerking met de openbare besturen en de lokale autoriteiten in het kader van de publiek-private partnerschappen (PPP) biedt de mogelijkheid om verschillende soorten infrastructuren te ontwikkelen en te beheren om de levenskwaliteit en het comfort van de burgers te verbeteren.

Overheidsinstellingen

De instellingen en lokale overheden worden geconfronteerd met talrijke stedelijke en ecologische uitdagingen. De gemeenten streven ernaar om de levenskwaliteit van hun burgers te verbeteren en om de levenscyclus van de energie-installaties in gemeentelijke gebouwen te verlengen.

Lokale overheden

Onze leden bieden het technisch onderhoud en het beheer van infrastructurele diensten voor recreatieve gebouwen zoals sportcentra, stadions, zwembaden en musea.

Sport & vrije tijd

Onze leden bieden de nodige technische expertise om het onderhoud en het technisch beheer van de luchthavenfaciliteiten op lange termijn te kunnen garanderen en voorzien hiervoor een ruime waaier aan oplossingen om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar dienstverlening te kunnen waarborgen.

Luchthavens

De winkelcentra verwelkomen dagelijks grote stromen bezoekers en klanten aan wie we een maximum aan comfort, de beste ontvangstkwaliteit, een perfecte netheid en een uitgebreide dienstverlening moeten aanbieden.

Winkelcentra

Dankzij een diep inzicht in de specifieke uitdagingen van de financiële sector, zijn wij in staat om de hoogste kwaliteit te bieden om de veiligheid, de continuïteit van de dienstverlening en de sereniteit van onze klanten te kunnen waarborgen, terwijl we hen eveneens helpen om hun kosten zo veel mogelijk te verlagen.

Banken

Onze leden zijn betrokken bij het ontwerp, de installatie en het geoptimaliseerde beheer van de productie- en de distributie-installatie voor de energie (hernieuwbare energie of met een lage CO2-uitstoot).

Wooncentra

Missie
De Federatie Febetec heeft als missie de beroepssector te vertegenwoordigen, te promoten en te verdedigingen. Ons doel is om alle opdrachten die nodig zijn voor onze leden maar ook voor de sector, te bestuderen, aan te moedigen en uit te voeren.
Contact
Operationeel adres: Excelsiorlaan 91 - 1930 Zaventem
Facturatieadres: J. Chantraineplantsoen 1 - 3070 Kortenberg